Opzoek naar uw Balans?

De yogastudio in Rotterdam Noord.

Beoefening van yoga kent een oude traditie. Door de eeuwen heen hebben mannen en vrouwen door volharding het yoga pad gevolgd en hun doel bereikt:
Eenwording met het Goddelijke Zelf.

Het Pad van yoga is zoals elke pad bezaaid met beproevingen die door beoefening tot zegeningen kunnen worden.
Al de eerste confrontatie met het fysieke lichaam dat maar al te vaak verkrampt, stijf en onwillig is, kan zo'n beproeving zijn. Door het lichaam steeds te oefenen worden al gauw de zegeningen geteld: een betere gezondheid, souplesse, grotere beweeglijkheid, meer zin in het leven.

Een gezond lichaam biedt een veilige plek aan de inwonende ziel die zich door het lichaam kan vervolmaken. Door de beoefening van yoga, krijgt men inzicht in zijn misvattingen over het leven en over zichzelf en verwisselt die met de juiste opvattingen die yoga ons biedt. Dit is het proces van verbinden: lichaam met de ziel en ziel met de geest zodat deze de drie-eenheid vormen.

Dus yoga werkt op de hele mens. Mijn doel is om de cursisten aan te sporen om dit pad te bewandelen en zichzelf te leren kennen in al de kleuren van de regenboog. Zichzelf kennen is het kennen van onze Schepper aan wie we gelijk zijn.